GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Webshop www.cjit.dk

 

HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Juridisk navn: CJ IT ApS

Dagligt navn: CJ IT ApS

Organisationsform: Anpartsselskab

CVR-nr.: 34803765

Adresse: Møllebakken 18, 6740 Bramming, Danmark

E-mailadresse:salg@cjit.dk

Telefonnummer: 33601190
BetalingAlle priser i CJ IT’s Webshop er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv. 

I vores Webshop kan betaling ske med betalingskort.

Der kan betales med følgende kort: 

•           Dankort

•           VISA/Dankort

•           VISA/VISA Electron

•           Mastercard

Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort.

Der ud over tilbyder vi betaling med følgende:

•           Bankoverførsel

Der tages gebyr ved betaling med ovenstående, gebyret står efter betalingstypen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra CJ IT ApS eller ligger klar til afhentning på vores adresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Ved bankoverførsel skal du påregne 2-3 dages ekstra leveringstid, da det kan tage op til 2 dage før vi kan registrere din betaling i vores bank. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Vores bank oplysninger er:

Pengeinstitut: Middelfart Sparekasse

Kontonr. 1687 3220383236

For erhverskunder/institutioner er der yderlig følgende muligheder:

•           Faktura (Netto 8 dage) (10 DKr)

•           EAN-Faktura (Netto 8 dage) (10 DKr)

Der tages gebyr ved betaling med ovenstående, gebyret står efter betalingstypen.

Levering

Levering kan ske til Danmark. 

Danmark
Din bestilling leveres 1-3 hverdage efter, at CJ IT ApS har modtaget ordren. Kan ordren ikke leveres inden for 5 hverdage, vil du modtage en e-mail.

Samlet køb over kr. 500,- leveres fragtfrit, hvis dette er valgt (Denne mulighed gælder kun for lev. i Danmark).

Leveringsvægt:

0-1 kg

1-5 kg

5-10 kg

10-15 kg

15-20 kg

Afhentning i GLS Pakkeshop

42 kr.

55 kr.

72 kr.

111 kr.

134 kr.

Levering til erhvervsadresse med GLS

63 kr.

76 kr.

93 kr.

132 kr.

155 kr.

 

CJ IT kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller for forhold, der er udenfor vores indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail salg@cjit.dk, på telefon 33601190. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Som erhvervskunde kan du efter aftale med CJ IT ApS, sende en eller flere vare retur, dog max 14 dage efter købet. Der pålægges et håndteringsgebyr ved returnering fra erhvervskunder.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
CJ IT ApS
Møllebakken 18
6740 Bramming
Danmark Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vedlæg den i kassen der sendes til os. Ved fejl på skærme, skal dokumentation af fejlen sendes til os i form af billeder eller video. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 Varen sendes til:
CJ IT ApS
Møllebakken 18
6740 Bramming
Danmark

(Mærk pakken "RMA") Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf. nr. og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos CJ IT ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 


Den dataansvarlige på www.cjit.dk er Direktør, Jan Klintdrup.
  


Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 


Som registreret hos CJ IT ApS
Møllebakken 18
6740 Bramming
Danmark,

har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@cjit.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@cj-it.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet
Nævnenes Hus Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”   

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 13-09-2023

Hent fortrydelsesformular